NK Ribnica organizator državnega prvenstva v futsalu U13 – 13. januar 2018, ŠC Ribnica

0

NK Ribnica se letos kot novoustanovljen klub sooča z različnimi novostmi in izzivi. Eden izmed teh je tudi organizacija turnirja državnega prvenstva U13 v domači dvorani v Ribnici. Turnir bo potekal v soboto, 13. januarja 2018 od 12.30 ure naprej. Na domačih tleh bo odigran 7. krog lige U13 zahod. Ker je naša ekipa, NK Ribnica Kočevje, v prvih krogih lige pokazala dobro in učinkovito igro, oba turnirska nasprotnika pa sta ekipi, ki se prav tako borita za zmago v ligi, se nam obetajo zanimive in borbene tekme. Pomagajmo naši ekipi do nove zmage, zato vljudno vabljeni k navijanju! Spored tekem: http://www.nzs.si/tekmovanja/?id_menu=560

Istega dne se bodo od 8.30 dalje odvila tekmovanja naših najmlajših, selekcij U9. Tekme bodo potekale do 12.30 ure. Pridite v ŠC Ribnica in bodrite tudi najmlajše!

Srečelov – kot pomoč izvedbi turnirja državnega prvenstva

V času turnirja bo v ŠC Ribnica 13.1.2018 potekal tudi bogat srečelov z glavnimi nagradami – vikend paketom za 2 osebi v Hotelu Kovač v Osilnici, pametnim telefonom Nokia 3, brezplačnim vikend najemom vozila AC Lovše ter številnimi drugimi praktičnimi nagradami . Vabljeni k nakupu srečk!

S srečelovom bodo kriti stroški organizacije turnirja, saj zbrane vadnine za to ne zadoščajo.

Zahvaljujemo se vsem podjetjem, ki ste nam že donirali izdelke in storitve za srečelov. Imena vseh donatorjev bomo objavili v naslednji številki Rešeta skupaj z reportažo o turnirju U13.

V naprej hvala tudi vsem, ki se boste na našo prošnjo še odzvali!

Uspešen zaključek leta za U13

Ekipa NK Ribnica Kočevje je v soboto, 16. decembra, v 6. krogu državnega prvenstva U13 Zahod na gostovanju pri KMN Bronx Škofije odigrala dve tekmi. Fantje in dekleti so dosegli nove uspehe, z ekipo Futsal klub Dobrepolje so remizirali z 1:1, z ekipo KMN Bronx pa tekmo zaključili z zmago 7:1. Tako se je naša ekipa po 11 odigranih tekmah uvrstila na trenutno 1. mesto na lestvici. Čestitke igralcem in trenerju ter zahvala staršem in sorodnikom za navijanje in obiskovanje tekem v gosteh !

Lestvica: http://www.nzs.si/tekmovanja/?action=lestvica&id_menu=710

Selekciji U11 in U9

Tudi naši mlajši selekciji U11 in U9 sodelujeta v ligah pod okriljem MNZ.

Selekcija U11 je odigrala 3. krog lige, selekcija U9 pa bo 13.1.2018 odigrala 4. krog lige v domači dvorani. MNZ ligi se rezultati tekem še ne beležijo, vendar so tekme kljub temu zelo zanimive in napete.

U11 je v soboto, 16.12., odigrala prvi turnir v domači dvorani in pokazala vse svoje spretnosti. V začetku februarja, 4.2.2018, pa bo ekipa U11 v organizaciji NK Ribnica zopet igrala v domači dvorani, skupaj z 9-imi drugimi ekipami. Za turnirsko nedeljo, 4.2.2018, napovedujemo 2. bogat srečelov in že sedaj vabimo vse Ribn’čane, da pridejo na ogled tekem in podprejo vse otroke, ki gojijo strast do nogometa in futsala!

Prispevajte delček k uspehu kluba

Pomagajte nam nadaljevati tradicijo nogometa v Ribnici in donirajte klubu 5 EUR, 10 EUR… Naj mladi igrajo nogomet in futsal ponosno, v imenu svojega kraja Ribnica. Z zbranimi sredstvi bomo lahko najeli športne površine, zagotovili prevoze na tekme in treninge, kupili priboljške za otroke, kadar gostujejo v oddaljenih dvoranah…

Vsak začetek je težak, a si resnično želimo, da bi nam uspelo in da bi iz NK Ribnica ponovno zrasel uspešen nogometni klub. Uspešen ne le po rezultatih, pač pa v vsem, kar lahko šport daje otrokom. Hvala za vašo podporo!


Nogometni klub Ribnica, Breg 64, 1310 Ribnica

Davčna št.: 31764436 (NI ZAVEZANEC ZA DDV)

Račun: IBAN SI56 0232 1026 2225 003 pri NLB d.d.

Namen: Donacija


V novo leto 2018 z novimi znanji in z ljubeznijo v tem, kar počnemo

V letu 2018 bomo nadaljevali z delom, ki smo ga zelo uspešno zastavili v 2017. Trudili se bomo, da bomo znotraj kluba in navzven delovali strokovno in povezovalno. Naša velika želja za novo leto 2018 je sklenitev dogovora z generalnim sponzorjem, kar bi olajšalo delo kluba in nam odprlo nove možnosti razvoja in delovanja. Spoštovana podjetja, podjetniki, ki bi vas zanimalo sodelovanje z nami, pokličite nas in zagotovo bomo našli skupen interes!

Hvala vsem, ki ste podprli naša prizadevanja v letu 2017 in nam izkazali zaupanje. Prijetne praznike, zdravo, optimistično in v športnem duhu v 2018!