1. POZDRAV ŠPORTU & PREDSTAVITVE KLUBOV

0

TURISTIČNO ŠPORTNI KLUB O3 je bil ustanovljen z namenom promoviranja turizma in športa v domačem kraju in širše. Članom KLUBA O3 omogočamo sodelovanja na različnih tekmovanjih od nogometa, odbojke, kolesarstva, potapljanja in še in še.

OTVORITEV  1. POZDRAVA ŠPORTU IN PREDSTAVITVE KLUBOV (PREDSEDNIK KLUBA O3 GAŠPER KRŽE IN POVEZOVALEC RANKO BABIĆ)

Cilj KLUBA O3 je podpirati profesionalne amaterje ter organizirati dogodke in tekmovanja, skozi katere si bomo prizadevali širiti turistično in športno kulturo.

Konec zime je tako padla  ideja, da organiziramo dogodek, v katerem bi prikazali različna društva in bi se med seboj povezali. Nastal je dogodek, imenovan 1. POZDRAV ŠPORTU & PREDSTAVITVE KLUBOV. Ker sami predobro vemo, da je s skupnimi močmi možno doseči vse, smo na dogodek povabili različna turistično športna društva.

Da bibil dogodek čimbolj odmeven, smo povabili tudi znanega slovenskega komika Ranka Babića, ki nas je nasmejal in zabaval od 10. do 16. ure. Med tem so se predstvili klubi in društva, ki so nas s svojimi točkami dvignili na noge in pokazali, da v Ribnici zmoremo. Naj se ob tej priložnosti zahvalim Plesnemu klubu Jasmin, ki je s svojimi mladimi in talentiranimi plesalci očaral vse navzoče,ne morem mimo Društva mažoret in plesalcev Ribnica, ki so nas celo uro držali pokonci s svojimi plesnimi točkami, Airsoft klub Tarča so prikazali varno in zabavno uporabo orožja s plastičnimi naboji, Kickbox klub Shadow je z vratolomnimi prikazi vaj očaral in prikazal umetnost kickboxa, Potapljaško društvo Ponirek je prikazal uporabo potapljaške opreme in njeno delovanje, Turistično športno društvo Grič nas je na njihov tradicionalni dogodek vabil z zastonj golažem.

Na naše povabilo sta se odzvala tudi Padalska šola Paranoja, ki je pokazala opremo in možnosti v njihovi šoli ter Gokart team Hitri dirkač, ki je razstavil svoj gokart in vsem hitrostnim navdušencem zaprl sapo z dejstvom, da njihovi gokarti razvijejo 100 km/h v pičlih 3 sekundah.

Zahvala gre tudi Padalski šoli Paranoja, ki je podarila TEČAJ PADALSTVA kot nagrado, Potapljaškemu društvu Ponirek, ki je podaril SPOZNAVNI POTOP, ter tudi Kickbox klubu Shadow, ki je podaril 1 MESEC VADBE z njihovim klubom.

Želimo si, da bi dogodek rastel iz leta  v leto ter, da bi se pridružila tudi zimska različica.

Ker pa se vsi zavedamo, da žal brez sponzorjev ne gre, smo veseli, da smo v tako kratkem času pridobili zaupanje MAZDE SLOVENIJE, ki je finančno podprla dogodek ter nam omogočila glavno nagrado MAZDE 6, ki jo je izžrebani obiskovalec dobil za ves vikend.  Omeniti moram še Gallop pub, ki je nesebično odstopil svoje parkirišče za izvedbo dogodka, ter Radio 1 (Urban), ki nam je omogočil medijsko objavo.

Da si v prihodnosti želimo več podobnih dogodkov so se strinjali vsi udeleženci, zato se že oblikujejo nove ideje.

VABLJENI!!!

Več o KLUBU O3 in delovanju si lahko ogledate na Facebook strani www.facebook.com/KLUBO3

Predsednik Turistično športnega kluba O3

Gašper Krže

Komentarji