4. NATEČAJ ZA NAJLEPŠE UREJENO OKOLICO STANOVANJSKE HIŠE IN POSLOVNEGA PROSTORA

0

V torek, 3. decembra je v prostorih Turističnega društva Kočevje potekala slavnostna razglasitev rezultatov 4. Natečaja za najlepše urejeno okolico stanovanjske hiše in poslovnega prostora na območju občine Kočevje.

Turistično društvo Kočevje organizira ta pomemben natečaj za okolje in podobo kraja v katerem živimo in si želimo turističnih prepoznavnosti že 4 leta in sicer v sklopu akcije “Moja dežela lepa in gostoljubna”, katero organizira Turistična zveza Slovenije.  Strokovna komisija pod vodstvom strokovnjaka, univ. dipl. agr Marka Mikuletiča, komisijo sta sestavljala še dr. Stanko Nikolič in Uroš Jelenovič, je ugotovila, da je natečaj uspešen, saj se vsako leto prijavi za sodelovanje v natečaju več lastnikov poslovnih prostorov in stanovanjskih hiš. Nivo urejenosti okolice se viša.

Zmagovalec najlepše urejene okolice stanovanjske hiše je družina Artač, drugouvrščena je bila družina Knežič, ki skrbno skrbi za prepoznavno zunanjost hiše, ki razkriva, da se njeni lastniki ukvarjajo s čebelarsko dejavnostjo, na tretjem mestu je stanovanjska hiša gospoda Majetič Srečka. Najlepše urejeno okolico poslovnega prostora  v letu 2013 ima Koča pri jelenovem studencu. Drugo mesto v tej kategoriji je pripadlo Rekreaciji Gaj d.o.o., tretje mesto pa sta si delila Ribič bar in gostilna Beljan. Vsem udeležencem v natečaju se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje in jim čestitamo za njihove dosežke in trud pri urejanju okolice.

Za TD KOČEVJE, Uroš Jelenovič

Komentarji