Alternativa za leseno ribniško sceno

0

Alternativa bo letos zaživela 16. avgusta na stadionu v Obrtni coni Ugar v Ribnici.

Alternativa bo letos zaživela 16. avgusta na stadionu v Obrtni coni Ugar v Ribnici. Že deveto Alternativo bo zaznamoval zelo pester izbor še malo bolj alternativnih, zato pa nič manj zanimivih nastopajočih glasbenikov in glasbenih skupin, popoldne pred glasbenim programom pa tudi turnir v odbojki in možnost razgibane igre s frizbijem.

Naše bobniče bodo tokrat tresli srbski groove trash metalci Enjoy Sarma in njihovi žanrski bratranci trash metal Ljubljančani Panikk. S posebno pošiljko reggae-punk-ska-ja nas bodo razvajali Special Delivery iz Savinjske doline. Rap/hiphop barve bodo zastopali novomeščani Mirko & BreakBeat Brass Band. Finalisti predizbora za neuveljavljene skupine pa so melodic punkrock Ljubljančani White Stain ter kočevska rock/metal zasedba NčØdNč.

Ribniški študentski klub bo v leseno sceno znova vnesel dobro mero kvalitetne glasbe, poceni pijačo in vsekakor zanimivo poletno popestritev vredno obiska.

Koncertni del prireditve se začne ob 19.00, ob 17.30 pa se lahko udeležite tudi turnirja v odbojki, kjer bodo zmagovalne ekipe prejele praktične nagrade.

Vstop prost!

  

Komentarji