Direktorica ZD Kočevje potrdila odhod dr. Stuškove

0
Foto: Dragana Stanković

Včeraj smo po neuradnih informacijah izvedeli, da ZD Kočevje zapušča dr. Andreja Stušek, zato smo o tem nemudoma povprašali direktorico ZD Kočevje, asist. Polono Vidic Hudobivnik. Zanimalo nas je, zakaj se je dr. Stuškova odločila za odhod, kdo bo zasedel njeno delovno mesto in kdaj, pa tudi kaj bo do tedaj tedaj s pacienti omenjene zdravnice.

Direktorica nam je danes odgovorila in potrdila, da gre za resnične informacije, da dr. Stuškova iz osebnih razlogov res zapušča ZD Kočevje:

“Dr. Stuškova je iz osebnih razlogov prejšnji teden res podala pisno odpoved delovnega razmerja in zaključuje z 31. 12. 2018. Novo specialistko družinske medicine bomo za delo v tej ambulanti predvidoma zaposlili sredi decembra. Gre za zdravnico, jo že poznamo, z nami že dlje časa dobro sodeluje, dežura in je pri nas že pomagala pri nadomeščanju. Do njenega prihoda imamo vsak dan urejeno nadomeščanje dr. Stuškove po razporedu. Za vse paciente bo poskrbljeno. V naslednjem tednu bo z opredeljevanjem pacientov pričela tudi naša specializantka družinske medicine v zadnjem letu specializacije.”

N.Š.

Komentarji