Dobrodelna prireditev “INTO the Woods”

0

V tem prazničnem, decembrskem času, URSHINE mažorete pripravljamo našo tretjo dobrodelno prireditev. Vsi zbrani prispevki bodo namenjeni Društvu varnega zavetja Kočevje.

Za letošnjo prireditev smo se odločile, da zgodba ne bo Božična, temveč nekaj novega, nekaj čudovitega in nekaj čarobnega. Naša plesna predstava bo povzeta po filmu Into the Woods, ki je ameriški glasbeni fantazijski film iz leta 2014. V zgodbo se vključujejo pravljični junaki Bratov Grim: Rdeča kapica, Pepelka, fantek s fižolčki, gozdne živalice, metuljčki, hudobna mačeha, pek in njegova žena, zlobna čarovnica in še veliko drugih. Zgodbo bomo predstavile skozi ples in igro, a brez mažoretnih palic, cofov in gostov seveda ne bo šlo. Prireditev bo kot vsako leto povezovala Lavra Pretnar.

V predstavi bo plesalo štirideset URSHINIH mažoret, od začetnikov do izkušenih tekmovalk. Po končani prireditvi bo prišel Miklavž in obdaril vse sodelujoče. Prireditev bo v Kulturnem centru Kočevje, v nedeljo, 2. 12. 2018 ob 17.00 in bo dobrodelne narave. Vstopnina bo 4 EUR, karte pa so že na voljo na blagajni KCK.

Kot vsako leto, bodo tudi letošnji gostje plesalci Plesnega kluba Jasmin in Bedekovčanske mažoretke iz Hrvaške.

Lepo vabljeni vsi, ki uživate v malo drugačnih plesnih prireditvah.

URSHINE mažorete

Komentarji