Druga zmaga članske ekipe kočevskih odbojkaric

0

V soboto, dne 15.12.2012 so se kočevske odbojkarice v 11. krogu  tretje državne lige zahod pomerile z ekipo ŽOK Triglav iz Kranja.

V soboto, dne 15.12.2012 so se kočevske odbojkarice v 11. krogu  tretje državne lige zahod pomerile z ekipo ŽOK Triglav iz Kranja.

V prvem setu so domačinke imele igro ves čas pod kontrolo in set dobile z rezultatom 25 :12.

Gostje so se v drugem  setu ogrele in boj je bil do konca neodločen, vendar se je končal v korist domačih z petimi točkami razlike. V tretjem setu so kočevske odbojkarice vodile ves čas, a proti koncu popustile , a vendarle zbrale dovolj  moči in tudi športna sreča jih tokrat ni zapustila in dobile igro z 25:22. Končni izid 3:0 za Kočevje.

Starejše deklice pa so bile na turnirju 5. kroga kvalifikacij skupine c v Novem mestu. Odigrale so dve tekmi. Prvo proti ŽOK TPV Novo mesto in drugo proti Calcit voleyball II iz Kamnika. Obe tekmi sta se končali z zmago 2:0 za kočevske odbojkarice. Po koncu kvalifikacij zasedajo drugo mesto in so se uvrstile v nadaljnje tekmovanje v skupino A.

V soboto, dne 15.12.2012 pa so nastopile tudi najmlajše odbojkarice. Odšle so na turnir male

Odbojke v Kostanjevico na Krki. Odigrale so dve tekmi in sicer proti Kostanjevici in proti Novemu mestu. Obe tekmi so izgubile in sicer prvo 2:0 in drugo 2:1.

Prvega dobljenega seta na njihovi tekmovalni poti so se srčno razveselile, tako da so navdušile celotno občinstvo v dvorani.

Vikend je bil pester, naporen a hkrati vesel ob zmagah.

Komentarji