Fazanovanje na Gimnaziji in srednji šoli Kočevje tudi za dijake srednjega poklicnega izobraževanja

0

Zadnji teden pred jesenskimi počitnicami je bil za dijake prvih letnikov srednjega poklicnega izobraževanja v programih obdelovalec lesa, mizar in trgovec prav poseben teden.

Zadnji teden pred jesenskimi počitnicami je bil za dijake prvih letnikov srednjega poklicnega izobraževanja v programih obdelovalec lesa, mizar in trgovec prav poseben teden. Dijaki višjih letnikov so za njih pripravili prireditev – fazanovanje. Na prireditvi je bila premierno predstavljena nova šolska himna, ki je bila izbrana na šolskem natečaju. Njeni avtorji so dijaki 2. letnika programa mizar. Ravnateljica šole mag. Meta Kamšek in predsednica dijaške skupnosti (lokacije TZO) Nina Češarek sta »fazančke« nagovorili s spodbudnim govorom.

Dijaki prvih letnikov, tako imenovani «fazančki«, so skozi igre dokazovali svoje znanje in spretnosti ter s tem opravičili svoj vstop v dijaško skupnost.

Sledila je le še zaprisega, za katero so si nadeli posebne majice, ki jih je oblikoval naš nekdanji dijak, danes pa svetovno priznan modni oblikovalec, Peter Movrin. Majice so unikatne in z njimi dijaki in profesorji izkazujemo pripadnost Gimnaziji in srednji šoli Kočevje.

Helena Marolt

Komentarji