FOTO: Suzana Ožanič na prvem, a zelo dobro obiskanem predvolilnem shodu

0

Ni mi vseeno, kako živimo v Kostelu in kako se razvija ta, od nekdaj zapostavljen košček našega sveta. Zato sem 3. 11. 2018, skupaj z listo kandidatov za občinske svetnike, organizirala predvolilni shod pri Potoku, na lokaciji bivše Pošte. Udeležba je bila visoko nad pričakovanji, s čimer smo dosegli in presegli sam namen dogodka, katerega cilj je bil združiti občane Kostela, jim prisluhniti, predstaviti program, predvsem pa se z njimi pogovoriti in izmenjati mnenja. Vsa vprašanja so bila dobrodošla, saj se zavedamo, da se je treba pogumno in konkretno dotakniti najbolj perečih težav Kostevcev, v katere se jaz kot kandidatka s svojo ekipo ne bojim zagristi.

Tako je bil poudarek srečanja na pogovoru z občani, na opredelitvi njihovih osnovnih težav in iskanju morebitnih rešitev za le-te, s čimer smo dokazali, da bomo k nalogam pristopili resno, vztrajno in neustrašno. Brez obljub ali velikih besed, jasno in kratko pod geslom »ZA KOSTEL, ZA LJUDI«, je sproščeno druženje ob dobrem predvolilnem golažu, vampi, praženem krompirju, pijači in dobri glasbi potekalo še dolgo v večer.

Spoštovani,

imate zame kakšno dodatno vprašanje ali pa bi se radi z mano samo pogovorili o problemih, ki jih imamo v občini? Mogoče ima kdo kakšen predlog ali pa idejo? Pokličite me na 031 609 921 ali pa mi pišite na ozanicsuzana@gmail.com in z veseljem se bom pogovorila z vami.

Suzana Ožanič

*plačljiva objava*

Naročnik: Suzana Ožanič in lista kandidatov za občinski svet

Komentarji