Mit o podjetniku

0

V knjigi Mit o podjetniku boste spoznali, katere so tiste ovire, ki stojijo na poti do vašega poslovnega uspeha.

Poučila vas bo o načelih, s pomočjo katerih jih boste lažje in uspešno preskočili. Glavna misel Mita o podjetniku podpira idejo, da niso podjetniki tisti, ki ustanovijo večino podjetij, temveč so to s podjetniškim virusom okuženi strokovnjaki. V knjigi boste spoznali, da ni vse v delu, delu in delu.

Avtor Michael E. Gerber najprej prežene mite, ki so povezani z ustanavljanjem podjetja, in pokaže, kako lahko splošna prepričanja onemogočijo uspešno vodenje podjetja. Zatem vas popelje v različna obdobja podjetništva od začetnih težav, negotovega obdobja odraščanja in rasti, do zrelega podjetja z jasno zastavljenimi cilji. Pokaže vam, kako lahko idejo franšizinga uporabite tudi za izboljšanje vašega podjetja. Nazadnje pa avtor opozori na večkrat spregledano razliko med delom v svojem podjetju in vodenjem svojega podjetja. Potem ko boste prebrali knjigo Mit o podjetniku, boste svoj posel resnično znali voditi po predvidljivi in produktivni poti.

Knjiga Mit o podjetniku je po izboru direktorjev 500 največjih podjetij v ZDA bila izbrana za najboljšo poslovno knjigo!

Hitri pregled ali nakup knjige je možen na spletni strani knjigarna.lisac-lisac.si

Komentarji