Nedeljski turnir starejših dečkov v Kočevju

0

V nedeljo, 11. 11. 2018, smo v Kočevju v ŠD Gaj gostili turnir starejših dečkov. Poleg MOK Kočevja so na turnirju nastopili še Calcit Volley in Žirovnica.

V prvi tekmi smo se pomerili z ekipo Calcita, ki je po mojem mnenju ena glavnih favoritov za osvojitev naslova DP. Večina igralcev je za skoraj dve glavi višja od naših dečkov, ki so po večini vsi še mali odbojkaši. Kljub razliki v višini smo se odlično upirali favorizirani ekipi Kamnika. Rok in Jure sta odlično servirala, Val, Nejc in Anej so dobro igrali v polju ter domiselno zaključevali napade. Prvi niz smo tako izgubili s 25:17. V drugem nizu so priložnost za igro dobili vsi igralci, tako da smo osvojili solidnih 10 točk.

V zadnji tekmi turnirja, vmes je ekipa Calcita z lahkoto odpravila ekipo Žirovnice, smo se pomerili z vrstniki iz Žirovnice. V tej tekmi smo pokazali veliko več odbojkarskega znanja in gladko zmagali. Odličen servis in dobra igra v napadu sta nam že v začetku prinesla visoko prednost, katero smo skozi celoten niz le še višali. Niz smo z odličnim napadom končali na dvanajsti točki. V drugem nizu je bila slika identična, tako da smo v igro poslali vse naše igralce, ki so vsi odlično opravili svoje delo in niz zaključili na sedemnajsti točki. Za ekipo MOK Kočevja so nastopili: Jure, Val, Jan C., Jan R., Rok, Anej, Nejc, Ian, Peter, Mark in Matevž.

Po dveh tesnih porazih, doma s Portorožem in v gosteh z Logatcem, se bo članska ekipa MOK Kočevja, v soboto, 17.11.2018 ob 19.00, v telovadnici OŠ Zbora odposlancev pomerila z vodilno ekipo Žirovnice. Gledalci vabljeni!

Aleš Drobnič – MOK KOČEVJE

Komentarji