NK Ribnica: zaključen jesenski del nogometa in začetek državnega prvenstva v futsalu U13

0

11. novembra je bila odigrana zadnja tekma v jesenskem delu nogometne lige U12. NK Ribnica je trenutno 4. na lestvici s 15 točkami in 6 odigranimi tekmami. Ekipa mora zaradi kasnejšega začetka lige odigrati še 4 tekme, ki so prestavljene v spomladanski del lige. Z uvrstitvijo smo zadovoljni, saj beležimo 5 zmag in le 1 poraz, za kar gredo pohvale vsem igralcem in igralkama NK Ribnica za borbenost, fair play in odlično igro ter staršem in ostalim, ki ste bodrili naše tekmovalce ob igriščih!

Lestvica U12 po končanem jesenskem delu

 

Vir: http://www.mnzljubljana-zveza.si/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=1124.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Začetek državnega prvenstva v futsalu U13 zahod

21. oktobra se je začelo državno prvenstvo U13 v futsalu. NK Ribnica in NK Kočevje sta sestavila skupno ekipo v futsalu, ki tekmuje v državnem prvenstvu U13. Rezultati kažejo, da je bila to prava odločitev. Ekipa, ki se se imenuje »NK Ribnica Kočevje« je v 5 tekmah premagala ekipe, ki prvenstveno trenirajo in igrajo futsal že več let. Ekipa »NK Ribnica Kočevje« skupaj trenira enkrat tedensko v športni dvorani v Stari Cerkvi, otroci so se med seboj spoprijateljili, v ekipi vlada prijetno vzdušje, treningi pa potekajo pod budnim očesom obeh trenerjev – Lada in Aleša.

Lestvica U13 zahod

Vir: http://www.nzs.si/tekmovanja/?action=lestvica&id_menu=710

Napovednik 5. in 6. kroga futsal U13 zahod

Vabimo vse naše podpornike in navijače, da se v čim večjem številu udeležite športnih dogodkov in navijate za ribniško-kočevsko ekipo!

Začetek lige pod okriljem Medobčinske nogometne zveze (MNZ) za U11 in U9

NK Ribnica bo sodeloval v obeh tekmovanjih. V tekmovanju U11 bo letos nastopilo 10 ekip. Otroci so že zelo nestrpni in komaj čakajo na začetek tekem. Prvi turnir U11 bo v soboto, 18.11., ekipa NK Ribnica odhaja v goste v Sodražico.

Razpored tekem U11:

Prvi turnir U9 bo v nedeljo, 26.11., v športni dvorani v Velikih Laščah. V tekmovanje U9 bo vključenih 6 ekip. Vabljeni na ogled tekem in navijanju za naše najmlajše.

Razpored tekem U9:

Vabimo vse naše podpornike in navijače, da se v čim večjem številu udeležite športnih dogodkov in navijate za naše ekipe !

Komentarji