Nogometna tekma U-13 ŠD Extrem Ribnica in NK ArneTabor iz Ljubljane

0

V četrtek popoldan se je na nogometnem igrišču Ugar v Ribnici odigrala tekma med ekipama ŠD Extrem iz Ribnice, ki so igrali v rumenih dresih, ter NK Arne Tabor iz Ljubljane, v belih dresih, v kategoriji dečkov U13 ( Under 13 – pod 13 leti) , to je igralci rojenimi leta 2005 ter 2006.

Dobro pripravljeno igrišče, ki se je zmehčalo po zadnjem deževju ter toplo sonce, ki se je prikazalo na trenutke med oblaki, sta igralcem obeh ekip omogočila, da so prikazali všečno in borbeno igro, polno preobratov. Ribničani so pokazali v tem srečanju več skupne želje in sodelovanja v igri, polni podaj in preigravanj. Čeprav so nasprotniki s posamezniki prekašali svoje ribniške vrstnike po velikosti, se ti niso predali in so s svojo borbenostjo nadgradili svojo igro. Vse to je bilo kronano z njihovim zadetkom v prvem polčasu, ko je Vid Kranjc dosegel vodilni in lep, na koncu se je izkazalo, zmagoviti gol.

Drugi polčas ni prinesel novih zadetkov, čeprav so gostje iz Ljubljane imeli kar nekaj lepih priložnosti in želeli izenačiti. Rezultat je ostal nespremenjen in Ribničani so vknjižili pomembne točke. Ribniška ekipa je nastopila v naslednji postavi: Alen Zgonc, Mihael Čop, Jure Mate, Anže Oražem, Tomaž in Aljaž Lovrenčič, Žan Turk, Marko Perhaj, Saša Radivojević, Patrik Korenjak, Aljaž Štrukelj, Djordje Djordjević, Vid Kranjc in Enej Virant.

Trener Srečko Rajšl je pohvalil svoje varovance, čeprav vidi v sami igri še dovolj rezerve. Pri tem je povabil še ostale dečke, da se včlanijo v klub in pridejo na nogometni stadion ter se udeležijo njihovih treningov in iger ter prijetno preživijo svoje popoldneve v zdravem športnem udejstvovanju in druženju s sošolci ter vrstniki.

D.D

Komentarji