Odgovor in prikaz drugih oziroma nasprotnih dejstev na prispevek V ZD Kočevje včeraj ob 12.30 (skoraj) nikogar od zaposlenih

0

“Sestanek sem sklicala v delovnem času, saj ga drugače v Zdravstvenem domu skoraj ni možno. Naše službe delajo vsak dan od sedmih zjutraj do osmih zvečer, izvajalci nujne medicinske pomoči pa 24 ur dnevno, vse dni v letu. Ni termina, ko bi lahko sklicali vse zaposlene izven delovnega časa.

Zaposlenih je 86 ljudi, prostora za tako skupino ljudi v ZD nimamo.

Tudi v času sestanka v KCK je bilo za paciente in uporabnike poskrbljeno ustrezno in v skladu s pravili in zakonodajo. Delovala je splošna služba, zobozdravstvena služba in nujna medicinska pomoč- ena ekipa je bila v prostorih urgence, druga (z vozilom na vaši fotografiji) pa v pripravljenosti na sestanku, pripravljena na klic in izvoz v primeru potrebe.

Sestanek je obravnaval zelo pomembne teme, s katerimi je bilo potrebno seznaniti vse zaposlene. Ukrepi, ki sledijo ugotovitvam revizije bodo izvedeni, da se ne ponovijo nepravilnosti, ki so se dogajale v preteklosti in so z veliko verjetnostjo vplivale na zaposlene, uporabnike, varnost dela in tudi na odhode osebja, ki so se zgodili.”

Asist. Polona Vidič Hudobivnik dr.med. spec. druž. med., direktorica ZD Kočevje

Komentarji