Odigran turnir državnega prvenstva FUTSAL U13 Zahod v Ribnici

0

V soboto, 13. 1. 2018, je v športni dvorani ŠC Ribnica potekal 7. krog državnega prvenstva Futsal lige U13 Zahod v organizaciji Nogometnega kluba Ribnica. Fantje in dve izjemni deklici so pred domačim občinstvom prikazali odlično futsal igro in rezultate polletnega dela, čeprav jim tokrat ni uspelo priti do nove zmage. Ekipo “Ribnica Kočevje” sestavljajo otroci letnika 2006 in 2007 in so najmlajši v NZS ligi U13 Zahod, kar se vidi tudi na igrišču. Čeprav je razlika med otroki 1 leto ali več, se je ekipa borbeno “zoperstavila ” starejšim fantom. Obe tekmi, tako proti FK Dobrepolje kot proti KMN Bronx Škofije, sta potekali v duhu fair-playa, gledalci pa smo uživali v spretni igri ekip. Po 7. krogu ekipa “NK Ribnica Kočevje” zaseda trenutno 3. mesto z le točko zaostanka za trenutno prvouvrščenim FK Dobrepolje (več na http://www.nzs.si/tekmovanja/).

Do končanega prvega dela prvenstva (liga Zahod) čaka ekipo še nekaj tekem, prve štiri ekipe iz skupine Zahod se uvrstijo med preigravanje s prvimi štirimi ekipami iz Vzhoda, na koncu pa poteka še boj za končnico, ki se bo odvijala v spomladanskem delu.

Naslednja tekma 8. kroga lige bo odigrana 3. februarja v športni dvorani v Litiji, kjer čaka ekipo “NK Ribnica Kočevje” tekma z domačini, FC Litija, ter s KMN Oplastom iz Kobarida. Držimo pesti!

Futsal liga U9 pod okriljem MNZ

Pod okriljem MNZ (Medobčinska nogometna zveza Ljubljana) je prav tako v soboto, 13.1, v ŠC Ribnica potekal 5. turnir lige U9, kjer so svoje znanje najprej pokazali igralci selekcije U9. Fantje so večinoma nogometni oz. futsal novinci, ki so s treningi pričeli šele pred dobrimi 3 meseci. Pridno trenirajo v motoriki in vzdržljivosti, tako da je napredek iz dneva v dan bolj viden ! Fantje so vztrajni, kolegialni in motivirani.

Najmlajša selekcija NK Ribnica U7

Prvo tekmo so 13.1. okusili tudi naši najmljaši »futsalerji«, selekcija U7, ki so po končani ligi U9 odigrali medsebojno prijateljsko tekmo. Nekateri otroci so stari šele 4 leta in so že pravi mali športniki. Otroci trenirajo 2 x tedensko v ŠC Ribnica pod budnim očesom trenerjev Davida in Tonija.

NK Ribnica selekcija U11

Selekcija U11 je odigrala prvo polovico futsal lige MNZ Ljubljana, kjer zelo uspešno zastopajo barve kluba. Fantje in Naja igrajo futsal, ki ga gledalci z užitkom in veseljem gledamo ter iz srca navijamo zanje. V ekipi vlada dobra volja, saj so fantje in Naja ravno prav navihani, razposajeni in polni dobre energije. Bravo ekipa U11, še tako naprej!

Zahvala vsem donatorjem, organizatorjem in ostalim

V sklopu 7. kroga turnirja državnega prvenstva smo NK Ribnica organizirali športni srečelov z namenom pokritja stroškov organizacije turnirja. ZAHVALJUJEMO SE VSEM PODJETJEM – DONATORJEM, ki ste prispevali izdelke in storitve za bogat in pester srečelov:

Dobitniki glavnih nagrad:

Wellness Vikend paket za 2 osebi s POLP v Hotelu Kovač Osilnica – MAJDA LEVSTEK; pametni telefon Nokia 3- TEO PUCELJ; baterijski vakumski sesalec – JURE; žoga Barcelona in dres Real Madrid – LANA; vikend najem vozila Toyota Auris ali VW Golf AC Lovše – BLANKA MIHELIČ; let v letalniku Aerodium Logatec – IVAN ROVAN; telefon Nokia 108 DUAL SIM- ALJAŽ RIS in žoga Real Madrid – CENTA DEJAN. Čestitke vsem dobitnikom!

Zahvala gre tudi organizatorjem, trenerjem, napovedovalcu, delegatu NZS, časomerilcem, varnostnikom, sodnikom, Milošu, Maksu, piceriji Harlekin, pekarni Đorđevski in vsem ostalim, ki ste poskrbeli, da se je prvenstvo odvijalo po razporedu in v prijetnem vzdušju- HVALA !

NAPOVEDNIK – organiziramo 6. turnir U11 v ŠC Ribnica z bogatim srečelovom !

V nedeljo, 4. februarja, bo od 10.00 dalje v ŠC Ribnica potekal 6. turnir pod okriljem MNZ Ljubljana. V sedmih urah se bo zvrstilo 10 ekip iz Ljubljane, Kočevja, Sodražice, Loške doline, Velikih Lašč, Dobrepolja in Ribnice, ki bodo med sabo odigrale 10 tekem.

V času turnirja bo zopet potekal bogat srečelov – GLAVNE NAGRADE:

  1. VIKEND PAKET ZA 2 OSEBI V TERMAH LENDAVA (podarja Sava turizem d.d.),

  2. 2 X NOČITEV – NAJEM MOBILNE HIŠKE V TERMAH OLIMIJA ZA DO 5 OSEB Z VKLJUČENIM KOPANJEM (podarja SIMKOPHONE, Simon Anderluh s.p., Mobilne hiške Kampa Natura)

  3. pametni telefon NOKIA 3 (podarja RES Emil Sinanovič s.p.)

  4. SOBA POBEGA 3-5 OSEB (podarja Energy Escape Room)

  5. PIVSKA KOPEL 120 MIN (podarja HOTEL POD ROGLO)

  6. LET V LETALNIKU (podarja AERODIUM LOGATEC)

  7. DEGUSTACIJSKI MENI ZA 2 OSEBI (podarja HOTEL LOVEC BLED)

  8. ENODNEVNI NAJEM VOZILA (podarja AC Lovše)

  9. telefon Nokia 108 DUAL SIM ((podarja RES Emil Sinanovič s.p.) in

še preko 200 drugih praktičnih nagrad!).

Namen srečelova je pokriti stroške organizacije turnirja.

Vabimo vas, da se udeležite turnirja, navijate za fante in dekleti in z nakupom srečke podprete dogodek. VABLJENI!

Komentarji