Policijsko poročilo PP Kočevje in PP Ribnica

0

Policisti PP Kočevje in PP Ribnica so preko vikenda obravnavali naslednje dogodke:

Policisti PP Kočevje in PP Ribnica so čez vikedn obravnavali naslednje dogodke:

PP KOČEVJE

Policisti PP Kočevje so v preteklem vikendu obravnavali naslednje dogodke:

PETEK 31.07.2015:

prometno nesrečo I. kategorije, ki se je zgodila na parkirnem prostoru, sum storitve kaznivega dejanja Nasilja v družini, pri čemer so policisti osumljenemu izrekli prepoved približevanja, policisti so vozniku z vozila odvzeli registrski tablici, saj ni izpolnjevalo pogojev za uporabo v prometu, osebi so policisti v postopku zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo-marihuano. V primeru pozitivne analize na prepovedano drogo bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek.

SOBOTA 01.08.2015:

policisti intenzivno zbirajo obvestila s ciljem izsleditve oseb, ki so osumljeni vandalizma ob reku Kolpi, policisti so obravnavali prometno nesrečo I. kategorije z udeležbo divjadi.

NEDELJA 02.08.2015:

sum storitve kaznivega dejanja Tatvine vrtnih okrasnih kipcev, ter sum storitve kaznivega dejanja Tatvine krompirja, prometno nesrečo I. kategorije, v kateri je nastala le manjša materialna škoda.

PP RIBNICA

Policisti PP Ribnica so preko vikenda obravnavali

–       Tri kazniva dejanja in sicer Kaznivo dejanje vloma v poslovni objekt, tatvino goriva iz vozila in poškodovanje tuje stvari. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

–       Kršitev javnega reda in miru na javnem kraju.

–       Kaznivo dejanje kaznivo dejanje Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami in pridržanje osebe. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba.

Komentarji