Policijsko poročilo PP Kočevje in PP Ribnica

0

Policisti PP Kočevje in PP Ribnica smo v preteklih štiriindvajsetih urah obravnavali naslednje dogodke. Policisti PP Kočevje in PP Ribnica smo v preteklih štiriindvajsetih urah obravnavali naslednje dogodke:PP Kočevje:- vlom v skladišce in tatvino naftnih derivatov- v dveh primerih smo obravnavali tatvino artiklov v trgovini- tatvino manjše vsote denarja- prometno nesrečo z udeležbo divjadi – medveda- vlom v stanovanjsko hišo- tatvino dveh jagenjčkov- tatvino denarjaOSTALA OBVESTILA:Policisti opozarjajo vse udeležence v cestnem prometu, da bodo v casu od maja in vse do jeseni izvajali poostrene nadzore v cestnem prometu. V tem casu bo poseben poudarek pri izvajanju nadzora nad vozniki enoslednih vozil. Zaradi tega policisti opozarjajo vse voznike enoslednih vozil (koles z motorjem – mopedov, motornih koles itd….) na nevarnost vožnje brez homologirane zaščitne motoristične čelade, vožnje z neregistriranimi in predelanimi mopedi in motornimi kolesi. Policisti bodo v vseh primerih ugotovljene kršitve ukrepali v skladu z Zakonom s podrocja cestnega prometa, pri čemer lahko v določenih primerih policisti motorno vozilo tudi zasežejo.PP Ribnica:

– Obravnavali smo tatvino rezervnih delov traktorja in osebnega vozila, katere je NN storilec odtujil izpred delavnice in s tem dejanjem lastnika oškodoval za cca. 500 EUR.

– Obravnavali smo kaznivo dejanje Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami.  Zoper storilca bo podana kazenska ovadba.

Komentarji