PP: poškodovanje tuje stvari, grožnje in prometne nesreče

0

Policisti PP Kočevje so v zadnjih dveh dneh obravnavali:

SREDA, 7.2.2018:

  • dve kaznivi dejanji poškodovanje tuje stvari,

  • prometno nesrečo I. kategorije na parkirnem prostoru,

  • policisti so osebama v postopku zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov bo poslana v analizo.

ČETRTEK, 8.2.2018:

  • kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari ter kaznivo dejanje grožnje.

Policisti PP Ribnica pa so v zadnjih dveh dneh obravnavali:

Opravili so ogled kraja prometne nesreče z materialno škodo, do katere je prišlo na regionalni cesti Mala Slevica-Velike Lašče, zaradi nepravilnega prehitevanja voznika osebnega avtomobila. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Vozniku osebnega avtomobila je pred vozila skočila srna, katero je zadel s sprednjim delom vozila. Na vozilu je nastala materialna škoda, srna je po trčenju pobegnila v gozd. O zadevi bo napisan uradni zaznamek.

Na G2 106, pod Jasnico, je prišlo do prometne nesreče, katero je povzročila voznica z osebnim avtomobilom. Do nesreče je prišlo, ker je voznica spregledala vozilo za seboj, s katerim je voznik že pravilno prehiteval. V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Sprejeta je bila prijava kaznivega dejanja Tatvine v kateri je znani storilec iz trgovine izvršil tatvino električnega brivskega aparata.

NN je z dveh tovornih vozil, parkiranih v Rakitnici, izvršil tatvino 4 akumulatorjev, ter s tem lastnika oškodoval za okoli 720EUR.