Praznujemo 10-letnico delovanja portala E-utrip

0
Ekipa

V senci ekstremno neprijetne situacije, ki vlada svetu, sta v marcu naša tiskana medija praznovala zavidljivi obletnici. Časopisa Kočevar in Krošnjar izdajamo natanko 10 let, marčevska številka časopisa pa je bila ravno 100-ta. Res se nam je lepo izšlo. 🙂 In ravno, ko pišem to kratko besedilo za objavo, sem preveril, kdaj smo pričeli z portalom e-utrip.si. Da počiš od smeha! V razvid medijev je bil vpisan 15. marca 2010, kar pomeni 10 let delovanja tudi za edini spletni novičarski portal pri nas.

Za vas smo prenovili portal E-utrip.si

V ta namen smo se odločili, da vam pripravimo nekaj prav posebnega. Za vas smo popolnoma prenovili portal E-utrip, saj vam želimo omogočiti lažje in hitrejše pridobivanje vseh potrebnih informacij. Poleg tega pa si želimo ustvariti kar se da dobre pogoje za to, da boste vedno na tekočem z dogajanjem na kočevsko-ribniškem območju in okolici.

Za uspeh zaslužna celotna ekipa

Ponosen sem na ljudi, s katerimi pripravljamo časopis in ustvarjamo portal z novicami. Vidim, kako se vsi žrtvujemo, da vam dostavljamo čim bolj kvalitetne novice, na kar sem še posebej ponosen. In, ko gledam to majhno ekipo, ki se mesečno bori, da živi in preživi, si rečem: “Splača se!”. Bodite prepričani, da ne govorim o denarju.

Za svojo dušo moram omeniti tudi ljudi, s katerimi sem osnoval začetke razvoja časopisa in spletnega portala. Gre za osebe, ki so v moje življenje prinesle veliko dobrega in pozitivnega. Brez njih zagotovo ne bi začel izdajati časopisa.

V samem začetku so pri ustvarjanju novega novičarskega portala in časopisa sodelovali Ana Šabič, Katarina Turkovič in Gašper Premože, kmalu se nam je pridružila še Urša Križman. V nadaljevanju so k razvoju doprinesli tudi Mateja Ban, Primož Krkovič, Marko Vovk – Vuče in Ewa Moric. Vsem se iskreno zahvaljujem!

Seveda pa sem izjemno hvaležen tudi sedanji ekipi, ki jo sestavljajo Nastja Ščurk, Maja Klančnik, Špela Leskovšek, Katja Okorn, Polona Bobič in Milan Glavonjič. Super ste! Gremo s polno paro naprej!

Dir. Ivan Gabrič

Komentarji
Deli
Prejšnji članekMaske niso več obvezne!
Naslednji članekKOLUMNA: Ljubezen