Prijatelji, znanci, sodelavci, ljudje dobrega srca!

0

Vsi navedeni ste v petek 9. maja 2014 ob 19.00 uri pokazali, da upanje umre zadnje.

Vsi navedeni ste v petek 9. maja 2014 ob 19.00 uri pokazali, da upanje umre zadnje. Temu je bila priča nabito polna športna dvorana v Kočevju, kjer so bili zasedeni praktično vsi kotički v njej! Nekaj nepojmljivega, nedojemljivega – saj tega v domačem kraju ne pomnimo! Odzivi na koncert, ki je tako napolnil dvorano, so fenomenalni! Trud vseh, ki ste pripomogli k izvedbi koncerta, je zagotovo s tem dobil novo veljavo.

Nejc, zvezda večera, bo to pomnil za vekomaj, tako kot cela njegova družina. Kako da ne, saj je bilo za koncert prodanih kar 1173 kart, kar je pripomoglo k dodanih 11.730,00 EUR zbranega denarja k Nejčevi operaciji v ZDA.

Od vseh donatorjev, tako fizičnih kot pravnih oseb je bilo tako do 14. 5. 2014 skupno zbranih kar 44.889,24 EUR.

Vsi skupaj se še vedno trudimo zbrati potrebnih 60.000,00 EUR.

Na dan koncerta je Dr. Park, ki bo Nejca operiral v ZDA staršem poslal pismo, ki smo ga prejeli včeraj 13. 5. 2014. V njem sporoča, da je Nejc odličen kandidat za operacijo, na katero nestrpno čakamo, točen datum in način plačila nam bo še posredovan.

Kako se zahvaliti vsakomur, ki je kakorkoli prispeval, da pri tem nekoga nehote ne imenuješ, nehote ne izpustiš, je za nas nekaj najtežjega. Beseda HVALA je premalo za vse tisto, kar ste do sedaj storili za našo družino, upanje, ki ga imamo pa ste nam ga le potrdili!

Zatorej res HVALA vsakemu posamezniku, ki je kakorkoli in karkoli prispeval za Nejčevo operacijo. Posebno zahvalo moramo izreči tudi vsem nastopajočim, ki so nesebično priskočili na pomoč. Vsi skupaj ste s temi dejanji Nejcu zagotovo omogočili njegovo in tudi našo željo – »da steče v življenje«, prav tako pa ste pokazali vsem zlobnim jezikom, ki so namigovali k okoriščanju družine z vašo dobroto, da nimajo toliko moči, da bi škodovali vaši dobrodelnosti!

 

z iskrico v očeh,

očka – Peter Kotar

in

mamica – Irena Lavrič Kotar

Komentarji