Prodaja poslovnega objekta v Kočevju

0

Prodamo poslovni objekt namenjen proizvodnji dejavnosti, servisni dejavnosti, trgovinski dejavnosti ali možnost preureditve v pisarniške prostore v skupni izmeri 494, 35 m2.

Cena: po dogovoru

Lokacija: Reška cesta 15, 1330 Kočevje

Možnost prevzema: Možnost takojšnega prevzema.

Splošni opis:

Osnovni del obstoječega objekta je bil zgrajen leta 1960 in obsega 286, 36 m2. V letu 2013 je bil v celoti dograjen novi del stavbe v izmeri 157, 99 m2 + 50 m2 lesene nadstrešnice.

Objekt je pritlične etaže, podstrešje objekta pa se lahko uporablja za skladiščenje lažjih proizvodnih materialov.

Starejši del objekta obsega proizvodnji prostor, predprostor, štiri delavnice, kotlovnico, hodnik, pisarno, skladišče in 2*wc. Novi del stavbe pa obsega vhod z manipulativnim prostorom, proizvodnji prostor, manjše odlagalno skladišče in pisarno. Pred vhodom je zgrajen tudi zaprti leseni nadstrešek.

Stropna konstrukcija zgradbe je v celoti lesena. Strešna konstukcija je toplotno izolirana in prekrita z novo valovitko. Po tleh je po večini položen tlak, delno laminat in delno keramične ploščice.

V objektu je možno operirati tudi z manjšim viličarjem do višine 3 m v novejšem delu in 3, 60 m v starejšem delu stavbe. Dostop do objekta je možen tudi z tovornim vozilom.

Pred stavbo je asfaltirano parkirišče v izmeri 84 m2.

Priključki:

– elektrika, voda, klimatska naprava, telefon, greznica

Ogrevanje:

– olje (cca 2000 litrov  na sezono)

Kontaktni podatki:

041 747 732

Komentarji