Prvak zimske futsal lige je ekipa AS Fasaderstvo Crnkič

0

Že drugo leto zapored je v organizaciji ŠD Mozelj potekala zimska futsal liga Rekreacija Gaj, ki se je pričela v začetku decembra in končala 17. februarja 2018.

Letošnje tekmovanje se je ob sobotah popoldne odvijalo v športni dvorani OŠ Ob Rinži, sodelovalo pa je sedem ekip, ki so tekmovale po ligaškem sistemu s končnico play off štirih najbolje uvrščenih ekip iz predtekmovanja.

Končni vrstni red:

1. mesto: AS Fasaderstvo CrnkičASADERSTVO CRNKIČ: 23 točk

2. mesto: Kava bar Peron: 21 točk

3. mesto: HTT: 13 točk

4. mesto: Elza Mahovnik: 7 točk                            

5. mesto: Pony Transport: 6 točk

6. mesto: Pizzerija Gajba: 4 točke

7. mesto: Rekreacija Gaj: 2 točki

Za najboljšega igralca letošnjega tekmovanja je bil izbran Luka Malnar (AS Fasaderstvo Crnkič), najboljši strelec zimske lige je Miha Babič (Kava bar Peron), za najboljšega vratarja je bil izbran Timi Pevec iz ekipe HTT. Za najbolj »fair play« ekipo je bila izbrana ekipa Rekreacija Gaj – mladinska selekcija NK Kočevje, ki v celotnem tekmovanju ni prejela nobenega rumenega kartona. Vsem iskrene čestitke.

Da je tekmovanje potekalo nemoteno in po pravilih so poskrbeli prizadevni člani vodstva ŠD Mozelj in sodnik Pavo Vuk. Kot je na zaključku razglasitve rezultatov povedal koordinator lige Miro Kuzma gre velika zahvala vsem podjetjem, še posebej glavnemu pokrovitelju zimske lige – podjetju Rekreacija Gaj d.o.o, ki so finančno podprli nastop ekip in s tem tudi omogočili športno preživljanje prostega časa mladih v zimskem obdobju.

Številni ljubitelji dvoranskega nogometa so lahko tedensko uživali v pravem športnem vzdušju, saj so poleg številnih lepih zadetkov in dobrih obramb vratarjev v zaključnih tekmah spremljali tudi nastop deklet iz plesnega studia Rusalka, ki so med odmorom poskrbela za veselo razpoloženje.

Pokale najbolje uvrščenim ekipam in plakete zaslužnim za uspešno izvedbo tekmovanja je podelil predsednik ŠZ Kočevje in sekretar NK Kočevje g. Boštjan Majcen.

Kot organizatorji smo prejeli številne pohvale za uspešno izvedbo tekmovanja, kar nam je še posebej v zadovoljstvo. 

Vodstvo ŠD Mozelj

Komentarji