Sejemska predstavitev podjetnikov iz območja Pokolpja na Ljubljanskem obrtno podjetniškem sejmu

0

Razvojni center Kočevje Ribnica je skupaj z RIC Bela krajina pripravil skupno sejemsko predstavitev podjetnikov iz območja Pokolpja na Ljubljanskem obrtno podjetniškem sejmu, ki se je odvijal na Gospodarskem razstavišču med 17. in 20. aprilom 2013.

Za boljšo predstavitev Pokolpja smo na sejmu pripravili prireditev »Dan Pokolpja« s pestrim kulturnim programom. Prireditve so se udeležili predsednik Državnega zbora RS, Janko Veber, podpredsednica Državnega zbora RS, Renata Brunskole, poslanka Aleksandra Osterman, predsednik OZS, Alojz Kovšca, župani območja, predstavniki obrtno-podjetniških zbornic, razvojnih institucij in gospodarstva.

Dr. Vladimir Prebilič, predsednik Območnega razvojnega partnerstva Pokolpje in župan Občine Kočevje, je opozoril na težave, s katerimi se srečujemo na območju Pokolpja ter podjetnike in gospodarstvenike območja pozval, naj se v čim večji meri poslužujejo ukrepov iz programa Pokolpje. Častni gost prireditve, predsednik Državnega zbora RS, Janko Veber, je pozdravil skupinski nastop Pokolpja na LOS 2013 in poudaril, da je potrebno gledati naprej in premisliti o ukrepih programa Pokolpje tudi po letu 2016.

Glede na pozitivne odzive podjetnikov, ki so nastopili z nami, smo se odločili za skupno predstavitev Pokolpja tudi na sejmu v Celju. Naj že ob tej priložnosti povabimo podjetnike, da se nam pridružijo in predstavijo svoje podjetje.

Komentarji