Sell Out na Emi niso zmagali, a ni panike!

0
Foto: Sell Out

Ljubljana, 24. februar 2017 – Z energijo nabit in odlično izveden nastop skupine Sell Out v finalu Eme 2017 je po vsej verjetnosti spremljala večina prebivalcev Kočevja ter širše okolice. Na družbenih omrežjih je bilo moč zaslediti veliko pozivov h glasovanju, kar kaže na izjemno podporo, ki so je bili deležni iz domačega okolja. Fantje so na koncu prejeli 24 točk telefonskih glasov ter zasedli 6. mesto.

»Ob tej priložnosti bi se zahvalil čisto vsem v Kočevju , okolici, širši okolici za podporo, ker to, kar se je dogajalo, je bilo neverjetno. Čutili smo to podporo do Ljubljane in nam je bilo lažje. Tako, da hvala še enkrat vsem, stopili ste, smo skupaj in pokazali, da to znamo narediti, kot se šika,« je za TV Kočevje povedal kitarist skupine Uroš Obranovič.

Letošnja Ema se je odvijala na Gospodarskem razstavišču, povezovali pa so jo kar štirje voditelji, in sicer Mario Galunič, Maja Martina Merljak, Tanja Kocman in Tina Gorenjak. Ob koncu večera je slavil Omar Naber, ki bo s pesmijo On My Way predstavljal Slovenijo na 62. tekmovanju za Pesem Evrovizije 2017, ki bo potekalo maja v Ukrajini.

Čestitke fantom za odličen nastop tudi iz našega uredništva!

(F.N.)

Komentarji