Sell Out so se na Emo 2017 sprva prijavili zaradi zabave

0

Kočevje, 20. februar 2017 – Pretekli vikend je bil precej glasbeno obarvan, saj sta v petek 17.2. in soboto 18.2. potekala predizbora Eme 2017, ki sta v finale izstrelila osem finalistov.

24. februarja bomo tako na velikem odru Gospodarskega razstavišča slišali osem izvajalcev, ki so prepričali gledalce in žirijo. To so: KiNG FOO, Nika Zorjan, Omar Naber, Nuščka Drašček, Tim Kores, BQL, Raiven in kočevska zasedba Sell Out.

Fantje so se na Emo sprva prijavili, da se predstavijo Sloveniji in, kot je dejal Dejan Obranovič, naredijo »en dober žur«. »Potem pa bolj, kot je šlo proti koncu, bolj smo videli, da smo se za nastop resnično potrudili, ga dobro dodelali in da nam je dobro uspel. Apetiti so začeli že malo naraščati, zdaj se pa počutimo fantastično. Mi smo za Sell Out že zmagovalci,« je povedal za spletni portal rtvslo.si.

Zasedbo so na odru zastopali Rok Černe, Marko Stijepić, Uroš Obranovič, Kristian Kožuh, Kristijan Jesih in Duško Kranjc, ki so dokazali, da so nekaj posebnega in se lahko brez težav merijo tudi z ostalimi, bolj uveljavljenimi ter komercialno usmerjenimi slovenskimi izvajalci.

Seveda bomo 24. februarja zanje pesti stiskali tudi v našem uredništvu!

(F.N.)

Komentarji