Stilski izziv

0

Za Alenko smo izbrali korekcijski okvir svetovno priznane blagovne znamke Emilio Pucci. Italijanski modni oblikovalec se je rodil l. 1914 v Firencah. Bil je navdušen športnik, ki je rad plaval, igral tenis, tekmoval z avtomobili in smučal.

Marinka:

Za Alenko smo izbrali korekcijski okvir svetovno priznane blagovne znamke Emilio Pucci. Italijanski modni oblikovalec se je rodil l. 1914 v Firencah. Bil je navdušen športnik, ki je rad plaval, igral tenis, tekmoval z avtomobili in smučal. Prve obleke je oblikoval za smučarsko ekipo Reed College. Po drugi svetovni vojni si je utrl pot med svetovno priznane oblikovalce. Za druga očala smo izbrali univerzalna sončna očala znamke Police, ki so primerna tako za šport, kot tudi za vsakodnevno nošenje. Ne pozabite in zaščitite svoje oči pred nevarnimi UV žarki.

Akcija v optiki Center: Do -50% gotovinski popust na sončna očala. Ob nakupu šestih kontaktnih leč proizvajalca Baush&Lomb Pure vision 2HD vam podarimo kino vstopnico za Kolosej, film je po vaši izbiri!

Bojana:

Alenki smo za prvo stilsko preobrazbo izbrali ožji model jeans hlač v jesenski bež barvi, viskozno bluzo s potiskom rož, ki je v pasu stisnjena in se prilagodi vsaki postavi, ter daljši model jakne v črni barvi, ki je eleganco združil s praktičnostjo.

Pri drugi preobrazbi smo s črnimi hlačami kombinirali različne kose oblačil, in sicer črno majico iz elastana in vijoličast pleten puli z modnim rjavim pasom, balonasto majico in leseno ogrlico v oker barvi ter zeleno majico, ki se jo lahko nosi tudi spuščeno na ramenih in je primerna za vse priložnosti.

Društva, klube, ekipe in ostale skupine obveščamo, da lahko pri nas po ugodnih in konkurenčnih cenah dobijo majice, kape in ostali promocijski material z možnostjo vezenja in tiskanja z logom.

  

Katarina:

Naša kandidatka se je popolnoma prepustila in nam dovolila, da z njenimi lasmi delamo, kar nas je volja. Tako sem se odločila, da ji močno pristrižem lase ter spremenim barvo, ki bo bolj topla in se bo podala njeni polti. S striženjem sem dobila bolj razigran in mladosten videz, z barvo v intenzivnem bakreno-oranžnem odtenku pa toplo jesensko nianso, ki ji zelo pristaja. Lase, za katerimi se je prej skrivala, sem ji dala z obraza. Končno ličenje je videzu dodalo še piko na i. Make-up s kozmetiko Barbare Bort je poudaril Alenkine lepe poteze obraza ter njene velike oči.

Bojan:

Z Alenko se poznava že dolgo, zato je fotografiranje za tokratni stilski izziv potekalo zelo sproščeno. S poziranjem in izrazi na obrazu ni imela nobenih težav, tako da se je vse skupaj odvijalo zelo spontano. Videlo se je, da je Alenki nov videz ustrezal, saj je izžarevala posebno energijo.

CENJENE STRANKE OBVEŠČAMO, DA SO FOTOGRAFIJE OTROK IZ OŠ ZBORA ODPOSLANCEV IN OŠ OB RINŽI ŽE IZDELANE IN JIH LAHKO PREVZAMEJO V NAŠEM ATELJEJU NA LJUBLJANSKI CESTI 5.

Komentarji