Tekma 7. kroga kategorija U13 NK Ivančna Gorica in NK EXTREM Ribnica

0

V nedeljo, 8. oktobra, se je na igrišču NK Ivančna Gorica odigral derbi 7. kroga Medobčinske nogometne lige med vodilno ekipo iz Ivančne Gorice ter med tedaj drugouvrščeno ekipo NK EXTREM iz Ribnice.

Tekma se je odigrala ob 16. uri v lepem sončnem vremenu na odlično pripravljenem igrišču. Obe ekipi sta začeli tekmo z majhno mero nervoze in veliko željo čim prej doseči vodilni zadetek. V tem so prednjačili domačini, ki so pripravljali akcijo za akcijo, katerim so se gostje iz Ribnice dobro upirali in tudi počasi postavljali ravnotežje na igrišču. V 13. minuti prvega polčasa pa je ekipa iz Ivančne Gorice dosegla vodilni zadetek, ki je bil dosežen ob majhni nepazljivosti obrambe ŠD EXTREM, kar so gostitelji dobro izkoristili in je Hajat Sulemanoski zadel za 1:0. Ta zadetek je igralcem ŠD EXTREM dal dodatne vzpodbude ter nasveti trenerja Srečka Rajšlja je bilo dovolj, da so mladi Ribničanj že v 17. minuti dosegli izenačujoči zadetek., ko je Marko Perhaj spravil žogo v mrežo gostiteljev.

V drugem polčasu so gostitelji imeli kar nekaj lepih priložnosti, ki pa niso bile izkoriščene ali zaradi dobre kolektivne in požrtvovalne igre celotne ekipe ŠD EXTREM, ali pa dobrega posredovanja gostujočega vratarja. Ekipa ŠD EXTREM je proti koncu tekme imela tudi nekaj priložnosti, ki pa niso spremenile rezultata iz prvega polčasa 1:1, ki je bil tudi končni rezultat. Omenjeni izid je pomenil presenečenje in potrditev dobre igre gostov iz Ribnice.

Ekipa ŠD EXTREM je nastopila v postavi Alen Zgonc, Marcel Korenjak, Mihael Čop, Aljaž Šrtukelj, Jure Mate, Aljaž Lovrenčič, Tomaž Lovrenčič, Anže Oražem, Marko Perhaj, Patrik Korenjak, Djordje Djorjević, Žan Turk in Vid Kranjc, trener Srečko Rajšl.

dd

Komentarji