Tesen poraz MOK Kočevja na zadnji domači tekmi proti ekipi Korvolley Mislinja

0

V soboto, 24. 03. 2018, smo igrali zadnjo domačo tekmo v letošnji 2. DOL in tesno izgubili. V prvem nizu smo bili do končnice v prednosti, saj smo uspešno zaključevali napade, kjer se je posebej izkazal sprejemalec Grega, ki je pokazal in dokazal, da se lahko kosa z visokim »drugoligaškim« blokom, saj je zaključil vse napade. Žal smo v končnici zopet naredili preveč napak in niz izgubili 26:24. Drugi niz je bil praktično kopija prvega, saj smo zopet vodili vse do rezultata 23:22, ko je na servis nasprotnikov prišel njihov korektor in z močnimi skok servisi svojo ekipo pripeljal do vodstva 24:23. V naslednjem napadu je napako naredil njihov najboljši posameznik Čuk in rezultat je bil poravnan na 24. točki. Žal je ob zaključku edini blok na tekmi dobil Grega in niz smo izgubili 26:24. V tretjem nizu so nam nasprotniki pobegnili že sredini niza, vendar smo se ob koncu z nekaj uspešnimi akcijami Nika uspeli približati na 24:22, ko je z neubranljivim napadom tekmo končal Čuk.

Kljub izpadu iz druge lige, smo lahko zadovoljni z napredkom Nika, Grege, Gala, Vladimirja, Blaža, dobro sezono je imel tudi Primož, ki je naš najbolj konstanten napadalec in sprejemalec. V naslednjih sezonah bomo poizkušali naše znanje še nadgraditi in se v drugo ligo vrniti bolje pripravljeni na zahtevne tekme.

Prav tako v soboto, 24. 03. 2018 dopoldne pa je naša ekipa v mali odbojki »pometla« s svojimi nasprotniki in se gladko uvrstila v naslednji krog. Za MOK Kočevje so nastopili Peter Knavs, Mark Božič, Ian Rus, Matevž Curl, Anej Jarni, Nejc Levstik, Jan Cimprič in Rok Drobnič.

Aleš Drobnič

Komentarji