Teslova purpurna ploščica: Kraljica alternativne medicine že skoraj 50 let

0
Teslova purpurna ploščica

»Tistega dne, ko bo znanost začela proučevati nematerialne pojave, bo v enem desetletju napredovala več kot prej stotine let.« (Nikola Tesla)

Vas skrbi za vaše psiho-fizično zdravje? Se ubadate z glavoboli, nespečnostjo, zvini in drugimi telesnimi poškodbami, z revmo in travmatskimi stanji? Ste utrujeni, pogosto prehlajeni in imate nizko imunsko odpornost, a si ne želite vsakodnevno posegati po raznih tabletah, praških, sirupih in drugih kemijskih pripomočkih? Potem je mogoče čas, da preizkusite Teslovo purpurno ploščico. Ste že slišali zanjo?

Teslove purpurne plošče so narejene po principu Teslovega energijskega sistema oziroma njegovih dognanj glede sevanja energije. Njegova naravoslovna odkritja so definitivno iz leta v leto spreminjala svet, saj nam je zapustil ogromno teorij, idej in spoznanj, na podlagi katerih se gradi in izboljšuje svet še danes. 28 let po Teslovi smrti je Ralph Bergstesser, njegov učenec in dober prijatelj, vso raziskano dediščino s področja elektrike in magnetizma uporabil v prid ljudstva in ustvaril majhne prenosljive ploščice, ki jih je spoštljivo poimenoval po svojemu učitelju. Že tedaj je Bergstresser ugotovil, da se energija ploščice ne da blokirati ali izčrpati, uporaba le-te pa nepredstavljivo izboljša fizično energijo in podpira duhovno rast. Ploščic nikoli ni patentiral, saj se je zavedal, da so le-te posledica uporabe naravnega fizičnega fenomena. Delujejo po tem naravnem procesu in jih kot take ni mogoče patentirati.

Kako deluje Teslova purpurna ploščica?

Princip delovanja Teslove purpurne ploščice lahko najbolje opišemo s primerjavo »antene« za sprejemanje signala. Vsi poznamo tiste aluminijaste paličice, ki so nam »krasile« streho hiše, da smo lahko sprejemali signal in posledično gledali televizijo. Podobno je tudi s Teslovo purpurno ploščico. Ta deluje kot sprejemnik kozmične energije, zato se ne more izprazniti in tudi ne »ugasniti« oziroma blokirati. Energijo oddaja sama od sebe, s tem pa proizvaja pozitivno zdravilno polje, ki zdravi razne fizične tegobe (glavobole, bolečine v sklepih in mišicah, revmo…), kot tudi tegobe psihične narave – depresija, pomanjkanje energije, izčrpanost oziroma utrujenost… O delovanju purpurnih ploščic pričajo tudi raziskave, saj so negativne simptome raznih bolezni olajšale v kar 70-ih odstotkih primerov. Tako o pozitivni izkušnji poročajo bolniki s povišanim krvnim pritiskom, bolniki po prestani srčni kapi, najbolj zadovoljni pa so bili tisti, ki so svoje bolečine opisali kot srednje močne. Teslove purpurne ploščice so pomagale tudi ljudem s težavami z zaprtostjo, napihnjenostjo, nespečnostjo, anksioznostjo, utrujenostjo, slabostjo, koncentracijo in spominom… Pomembno je tudi dejstvo, da so uporabniki po določenem obdobju tudi zmanjšali uporabo tablet in drugih zdravil kemijskega izvora.

Narejena je iz najkvalitetnejšega aluminija na tržišču in obdelana s posebno tehnologijo zelo kompleksnega postopka, ki ga je opisal v svojem patentu Nikola Tesla. Po izdelavi so ploščice 24 ur izpostavljene zvočni kopeli, ki oddaja enake frekvence kot pinealna žleza (žleza, ki je še do nedavnega veljala za zakrnelo, danes pa je dokazano njeno zaznavanje elektro magnetnih polj, poznamo jo tudi pod imenom »tretje oko«), zato imajo na njo dvakrat večji učinek. Teslove purpurne ploščice kot ploščice, ki so »nabite« z energijo iz okolja, seveda nimajo roka trajanja.

Tudi to, da je izdelek vijolične oziroma »purpurne« barve ni naključje. Namreč, vijolična je zadnja barva mavrice in tudi barva sedme čakre, zato je neposredno povezana z zdravljenjem, razsvetljenjem in duhovno rastjo. Dodane so ji tudi bleščice, ki jih imenujemo sonce.

Za koga je primerna in kako jo uporabljamo?

Teslova purpurna ploščica je primerna za prav vse – stare in mlade, zdrave in bolne, za ljudi, živali in rastline. Namreč, ploščico (na voljo je tudi ploščica okrogle oblike) lahko nosite okoli vratu, v žepu, lahko jo položite na mizo kot podstavek za vodo ali v hladilnik pod hrano. Popularna je tudi pri meditaciji ali kot dodatna energija pri izvajanje joge. Položite jo lahko pod vzglavnik ali enostavno tam, kjer mislite, da potrebujete več energije oziroma njeno ravnovesje. Odlične so tudi za lastnike domačih živali. Preprosto ploščico položite pod posteljo hišnega ljubljenčka ali pa jim jo namestite okoli vratu. Namreč, vsaka ploščica ima tudi vrvico za lažjo uporabo, oziroma za več možnosti uporabe.

Torej, ni vam »treba« biti bolan ali imeti kronične bolečine, morda migrene… tudi, če ste popolnoma zdravi, lahko s Teslovo purpurno ploščico veliko pridobite. S tem, ko ploščica sprejema kozmično zdravilno energijo, jo dejansko oddaja tja, kjer je najbolj potrebna. Tudi če smo popolnoma zdravi, se z njeno uporabo popolnoma umirimo, posvetimo sebi in tako duhovno rastemo. Počutimo se podobno kot takrat, ko se res nadihamo svežega zraka, udobno nam je in smo polni energije.

Naj vam predstavimo še en praktičen primer. Denimo, da vas boli roka – od udarca, morda počene kosti, zlomljene kosti… ploščico enostavno postavite na mesto, kjer vas roka boli in v roku 10–15 minut bo bolečina veliko manjša.

Poleg znanstvenih raziskav o blagodejnih učinkih Teslove purpurne ploščice o le-teh pričajo tudi mnogi komentarji in mnoge izkušnje uporabnikov na spletu (na Youtube kanalu, družbenem omrežju Facebook, komentarji pod mnogimi članki na to temo…).

Po tem, ko je ploščice v svoji knjigi Zvezdna znamenja omenila tudi astrologinja Linda Goodman, so le-te postale pravi hit tudi med zvezdniki, kar je sprožilo zanimanje tudi med tistimi, najbolj skeptičnimi nad teorijami energije in alternativne medicine. Teslove purpurne ploščice so tako izdelek alternativne medicine, ki se prodaja že skoraj 50 let, kupilo pa ga je že več kot 100 milijonov uporabnikov po celem svetu. Nekaj že je na tem, da je Teslova purpurna plošča eden izmed boljših, če ne kar najboljši izdelek bioenergijske medicine na tržišču.

Preizkusite sami! Teslovo purpurno ploščico lahko naročite  https://teslovapurpurnaplosca.si/trgovina/

Oglasno sporočilo, naročnik: Zakaj Alternativa, d.o.o.

Komentarji