Uspešen začetek 3.DOL-zahod za MOK Kočevje

0

V četrtek, 20.10.2016, smo v ŠD Gaj odigrali tretjo tekmo v letošnji 3.DOL-zahod. Po zmagi na težkem gostovanju pri ekipi Kostanjevice v prejšnjem kolu, smo ponovno pričakovali težko tekmo proti ekipi Calcitvolleyball.

Tekmo smo odlično začeli, saj smo hitro povedli za 6 točk, tako da smo organizacijo napada prepustili mlademu Luki, mesto blokerja je zavzel Nik, na mestu libera je občasno zaigral Blaž, na sprejemnem mestu pa smo vlogo zaupali Gregi. Žal nam menjave niso popolnoma uspele, tako da smo v zaključku niza morali vrniti v ekipo našo udarno šesterko, vendar smo niz kljub temu izgubili 31:29. Tudi v drugem nizu nam igra na začetku ni in ni stekla, kljub temu, da je na sprejemalskem mestu zaigral Miha. Tokrat smo v sredini niza mi zaostajali že za 5 točk in le odličnemu serviranju našega korektorja Jureta se lahko zahvalimo, da smo niz uspeli spreobrniti v našo korist in zmagati 25:20. Ko smo že mislili, da je odpor nasprotnika že strt, je ponovno pokazal svojo moč. Odlični servisi so nam povzročali veliko težav pri sprejemu, ko pa sta v napadu začela napake delati tudi naša udarna napadalca Primož in Jure, smo bili zopet na robu prepada. Na srečo smo z nekaj uspešnimi bloki in igro v polju uspeli niz zmagati 30:28. V četrtem nizu je bila na igrišču samo ekipa MOK Kočevja. Vito je z neubranljivimi servisi že takoj na začetku naredil razliko 8:2 in niz je bil odločen, tako da so v nadaljevanju v igro vstopili še Vladimir in Gal, kar pa tokrat ni imelo negativnega vpliva in so mladi fantje dobivali prepotrebne izkušnje. Niz se je zaključil z rezultatom 25:17.

Po treh kolih imamo še vedno 100 % izkupiček, kar nas za enkrat uvršča na 1. mesto 3.DOL. Naslednjo soboto odhajamo na izredno težko gostovanje, k ekipi OK Mokronog, ki je lani igrala v 2. DOL. Upajmo, na čim boljši rezultat.

Naslednjo domačo tekmo igramo v soboto, 05.11.2016, v telovadnici OŠ Zbora ob 19.00.

Gledalci vabljeni v čim večjem številu.

 

 

 

Komentarji