Utripov horoskop: Oktober 2018

0

OVEN

Na službenem področju je sedaj idealen čas, da očarate nekoga, ki vam lahko zelo pomaga pri napredovanju vaše kariere. Ni nujno, da o tem uradno govorite z nadrejenimi, naj vaše delo govori samo zase. Na zasebnem področju boste samski imeli novo priložnost za ljubezenski odnos, a nikar ne hitite, dajte času čas.

BIK

V centru pozornosti bodo odnosi in komunikacija – tako službeno kot zasebno. Morali se boste prilagajati in se sprijazniti, da ne more biti tako, kot ste si želeli, vsaj ne trenutno. Partnerju pokažite več pozornosti, energije in časa. Izkoristite priložnost za krajši oddih in poskrbite za romantični izlet v dvoje.

DVOJČKA

Vrgli se boste v delo, no, v preveč dela. Ustavite se malo, saj veste, da se vam ne mudi tako zelo. Ne sprejemajte prenagljenih odločitev, še posebej ne na finančnem področju. Razmišljate o resnih načrtih in se veselite prihajajočih sprememb, tako na službenem kot zasebnem področju. Bili boste izčrpani a po drugi strani polni energije.

RAK

Finančna stiska bo minila, najverjetneje zaradi dodatnega dela, ki ste si ga naložili zadnje mesece. Pomembno je, da – predenj se lotite novih izzivov, ki vas mamijo – dokončate vse nujne obveznosti. Veliko mirnejši boste in vsak dan bo bolj pozitiven. Odkupite se partnerju za nerazumevanje in slabo voljo v zadnjih mesecih.

LEV

Veliko se bo dogajalo na finančnem področju, saj načrtujete nek večji nakup oziroma večje posojilo, kar vam bo precej spremenilo življenje. Obremenjevale vas bodo družinske težave oziroma sorodnik. Premislite predenj izgovorite. Če ste ravno na začetku ljubezenske zveze, pričakujte vzpone in padce, zato bodite bolj iskreni in odprti.

DEVICA

Dobro boste razpoloženi, pri delu oziroma študiju se bo spet pokazala vaša pridnost, natančnost in perfekcionizem. V ljubezni ste dobili odgovore oziroma potrditev glede neke zadeve, ki vam ni dala miru že nekaj časa. Poskrbite za dolgoročno finančno varnost, zato se izogibajte pretiranemu zapravljanju.

TEHTNICA

Veliko se boste posvečali sebi in svojim občutkom. Ne krivite se za negativne odnose in dogodke, ki so vas prizadeli. V ospredju bodo vaše diplomatske veščine, zato je pravi čas za osebna svetovanja in poslovna prepričevanja. Dobro vam kaže na finančnem področju, saj bo možnosti za izboljšanje zaslužka ogromno.

ŠKORPIJON

V prihodnjem mesecu se boste odlično znašli pri skupinskih nalogah, saj boste dobro razpoloženi, družabni in ustrežljivi, s čimer boste spodbudili sebe in druge. Vse to vas lahko precej izčrpa, zato si privoščite malo bolj sproščene in ležerne vikende. Pogrešali boste svoje trenutke s partnerjem, zato se potrudite, da preživite čim več časa tudi z njim.

STRELEC

Zdaj imate priložnost, da se dokažete in sprejmete neko odgovorno vlogo na delovnem mestu ter sporočite oziroma pokažete željo po napredovanju. Na zasebnem področju pa bo bolj napeto, možni so spori s partnerjem oziroma sorodniki, zato poskušajte prepoznavati svoje potrebe in se umaknite.

KOZOROG

Čas je idealen, da se posvetite uresničevanju svojih dolgoročnih načrtov ali se odpravite na neko že dolgo želeno potovanje. Neka situacija bi lahko načela vašo samozavest in samozaupanje, pri čemer bo najboljša opora partner, zato se mu ne bojte zaupati svojih čustev v zaupnem pogovoru, saj vas zna njegovo razumevanje pozitivno presenetiti.

VODNAR

Zelo boste zaposleni tako v službi kot tudi zasebno, veliko se bo dogajalo, kar pa vam bo ugajalo. Hrepeneli boste po intimnosti oziroma prisotnosti partnerja, zato mu to tudi povejte, če pa poskušate nekoga šele osvojiti, pa bodite zelo potrpežljivi in ne obupajte. V službi ne obljubljajte preveč in najprej postorite vsa tekoča dela.

RIBI

Na preizkušnji bodo vaše komunikacijske spretnosti, saj boste nekako morali sodelovati z nekom, ki vam ni po godu. Poskusite biti potrpežljivi in prilagodljivi ter pripravljeni na kompromise, saj je to najboljša taktika za dober konec. Zdaj je tudi pravi čas za učenje ali nadgrajevanje znanja, saj boste osredotočeni na osebni intelektualni razvoj.

Komentarji