ZDRUŽENI V DOBRODELNOSTI

0

ŠENT Kočevje, Turistično društvo Kočevje in Klub mladih Kočevje sodelujemo v skupni dobrodelni akciji, ki smo jo razdelili v dva dela.

ŠENT Kočevje, Turistično društvo Kočevje in Klub mladih Kočevje sodelujemo v skupni dobrodelni akciji, ki smo jo razdelili v dva dela.

V mesecu aprilu in maju zbiramo rabljeno športno opremo za socialno ogrožene otroke in odrasle iz naše občine.

Vsi, ki imate doma še ohranjeno športno opremo in rekvizite, ki jih ne potrebujete več in bi jih bili pripravljeni podariti, vas naprošamo, da jo prinesete očiščeno v prostore Kluba mladih Kočevje, na TZO 72 (prostori stare lekarne), od ponedeljka do petka od 13 do 19h.

Zbrano opremo bomo podarili socialno ogroženim otrokom in odraslim v soboto, 24.5.2014 med 10-13h, na mestni ploščadi v centru Kočevja.

 

Poleg tega smo letos svojo akcijo razširili še na dobrodelno prireditev, na kateri bomo zbirali donacijska sredstva za kočevske gasilce, ki bodo zbrana sredstva namenili nakupu nove zaščitne opreme. Zanje smo se odločili, ker menimo, da je njihovo delo, neprecenljiv prispevek za vse občane.

V soboto, 29.5.2014, ob 20. uri vas vabimo v Šeškov dom v Kočevju, na ogled monokomedije MOŠKA COPATA. Igralec Ranko Babič bo predstavo v podporo gasilcem izvedel dobrodelno. Prispevek za ogled predstave znaša 10€. Zbrana sredstva bomo izročili Gasilski zvezi Kočevje.

 

Vljudno vabljeni.

Komentarji